Ηλεκτρονικό φακέλωμα

28 Οκτωβρίου, 2015 16:50 Επιμέλεια: /

dc9e231f652301f80ea8e901bd9ec18a_Generic

Τότε , στις αλήστου μνήμες εποχές του φακελώματος των πολιτικών και κοινωνικών φρονημάτων των πολιτών , η δικαιολογία ήταν ο εσωτερικός εχθρός (κουμουνισμός) .Τώρα η δήθεν οργάνωση του κράτους για την εξυπηρέτηση του πολίτη . Και τότε και τώρα οι δικαιολογίες είναι έωλες γιατί όλα αυτά που προωθούνται για μας , χωρίς εμάς , δήθεν για να διευκολύνουν τις ζωές μας , στην πραγματικότητα καταδυναστεύουν τις ζωές και τις προσωπικότητές μας .
Δεν ξέρω αν πρόκειται για το σφράγισμα του αντίχριστου , ξέρω όμως πως όλα αυτά καταργούν την ιδιωτική ζωή καθώς από το πρωί ίσα με το βράδυ ένα άγρυπνο μάτι θα γνωρίζει που είμαι , με ποιους είμαι και τι λέμε . Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα δεσμά και μεγαλύτερη απώλεια της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσής μας από αυτό .
Πώς να αντιδράσουμε ; Είναι ένα εύλογο ερώτημα που για να απαντήσουμε θα πρέπει πρώτα να πληροφορηθούμε μελετώντας στα ενδότερα της παγκοσμιοποίησης και των όσων σχεδιάζουν για τον κόσμο !!! Τότε ίσως θα ξέρουμε πως πρέπει να αντιδράσουμε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.