Ηλεκτρολόγος στα Μετέωρα – Άλλαζε λαμπτήρες και συνελήφθη

11 Αυγούστου, 2017 21:08 Επιμέλεια: /

agios antonios 1_DCE

Ένας Καλαμπακιώτης ηλεκτρολόγος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι , την στιγμή που άλλαζε λαμπτήρες ( έκανε ηλεκτρολογικές εργασίες ) , στον Άγιο Αντώνιο Μετεώρων , πάνω από το Καστράκι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία μετέβη στον χώρο μετά από καταγγελία που έγινε για εργασίες στο Μοναστήρι χωρίς την απαραίτητη αδειοδότηση. Ήδη υπήρχαν και πρότερες καταγγελίες για εργασίες και έτσι εφαρμόστηκε η απαγόρευση .

Βέβαια κάποιοι συνέδεσαν το γεγονός και με την παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού στην περιοχή , πράγμα που διαψεύδεται από τοπικό κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εργαζόμενος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Τρικάλων για τα περαιτέρω.

Το όλο περιστατικό δείχνει ότι η κατάσταση που επικρατεί και αφορά τις σχέσεις της Μοναστικής  Κοινότητας  και όσους αντιδρούν στο Προεδρικό Διάταγμα για την Ιερότητα του χώρου , βαίνει σε αχαρτογράφητα μονοπάτια.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.