Ηλεκτροδοτήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κόμβος στην περιοχή της Χρυσομηλιάς στο Περτούλι

10 Ιουλίου, 2014 17:50 Επιμέλεια: /

cms-image-000058079

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών στης περιοχής του Περτουλίου πραγματοποιήθηκε με ευθύνη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, με πόρους ΚΑΠ της αιρετής Περιφέρειας ολοκληρώθηκε η ηλεκτροδότηση του κόμβου στην περιοχή της Χρυσομηλιάς στα Περτουλιώτικα λιβάδια, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών και των εμπορευμάτων. Στον κόμβο βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Χρήστος Μιχαλάκης.
Ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Η αιρετή Περιφέρεια ολοκλήρωσε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής τοποθετώντας ηλεκτροφωτισμό στον κόμβο της περιοχής Χρυσομηλιάς- Περτουλιώτικα λιβάδια. Με το έργο αυτό, συμβάλουμε στην ασφάλεια του οδικού δικτύου σε ένα σημείο, το οποίο συνδέει τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα, από την πλευρά της Χρυσομηλιάς, με τον ορεινό όγκο της Πίνδου. Με σχέδιο και προγραμματισμό παρεμβαίνουμε όπου κρίνεται αναγκαίο με στόχο να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Θεσσαλών».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.