Εικοσιένα χρόνια

24 Μαΐου, 2017 08:54 Επιμέλεια: /

xasia-antamoma-2016-149

Και όμως πέρασαν εικοσιένα χρόνια από τότε που οι Χασιώτες πρωτοαντάμωσαν και κατέστησαν την πρωτοβουλία τους την κορυφαία διαδικασία .

Έκτοτε πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι του θεσμού πότε με κρίση και πότε με δυναμική πορεία αλλά αντέχοντας .

Έτσι  την Κυριακή 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο αναψυχής αγίου  Θεοοσίου Γάβρου το 21ο Αντάμωμα Χασιωτών που ξεκινάει με Θεία Λειτουργία και συνεχίζεται με τον  μεγάλο χορό .

Ακολουθούν οι χαιρετισμοί και μετά , τη σκυτάλη παίρνουν η χορωδία Χασίων και τα χορευτικά των  Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής . Επιστέγασμα ,το καζάνι και η κοινή τράπεζα , κατά  τον μέγα ανταμωματάρχη ,

Χαράλαμπου Ζούζουλα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.