Εικόνα που εκθέτει

2 Ιουλίου, 2016 08:20 Επιμέλεια: /

skylia parko

Παρασκευή πρωί , γύρω στις επτά , στο κέντρο της Καλαμπάκας  (πλατεία Δημαρχείου) , τα άγρια γαυγίσματα  ομάδας αδέσποτων  σκυλιών αναστάτωσε την ησυχία της στιγμής  . Πλησιάζοντας η εικόνα που αντίκρισα και  κυριολεκτικά ντράπηκα,  ήταν η εξής  :  Δύο , ατυχείς , τουρίστες που κατηφόριζαν τον πεζόδρομο της οικονόμου για να βγουν στην Τρικάλων φορτωμένοι τα μπαγκάζια τους , έτρεχαν αλαφιασμένοι κυνηγημένοι από  κοπάδι αδέσποτων σκύλων . Κάποιοι , που ανέμεναν το άνοιγμα των τραπεζών , επενέβησαν για να προφυλάξουν τους ατυχείς τουρίστες οι οποίοι πήραν τέτοια τρομάρα που δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη. Το περιστατικό και να μου το διηγούνταν κάποιος θα έλεγα ότι υπερβάλει  . Όμως είμαι αυτόπτης  μάρτυρας  και δεν υπερβάλω διόλου . Αναρωτιέμαι  όμως για τις συλλογικές και ατομικές ευθύνες μας που δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να λύσουμε αυτά τα θέματα που μας  προσβάλλουν και μας εκθέτουν ως περιοχή!!!

Δεν ξέρω τι θα θυμούνται αυτοί οι άνθρωποι από την επίσκεψή τους στην πόλη μας , σίγουρα όμως θα θυμούνται ότι έγιαναν άθυρμα  των σκύλων στο κέντρο της !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.