Ικανοποιημένος από τη επικράτηση Μεϊμαράκη δηλώνει ο Περιφερειάρχης της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλίας Λευτέρης Αβράμοπουλος

21 Δεκεμβρίου, 2015 19:33 Επιμέλεια: /

DSD_2682_DCE

Απόλυτα ικανοποιημένος για την μαζική συμμετοχή των πολιτών αλλά και των Οννεδιτών στο νόμο Τρικάλων , και ιδιαίτερα δε στην Καλαμπάκα για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζεται Περιφερειάρχης της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλίας Λευτέρης Αβράμοπουλος.

Ήταν φανερό σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου πως ο κ. Αβραμόπουλος ήταν από τους βασικούς στυλοβάτες της σαρωτικής νίκης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ανα την Ελλάδα με τα τεράστια ερείσματα του σε οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ κυρίως στην επαρχία αλλά και ιδιαίτερα της τεράστιας νίκης του υποψηφίου στη πόλη της Καλαμπάκας.

Ο ίδιος βέβαια κρατάει χαμηλούς τους τόνους λέγοντας ότι ο μεγάλος νικητής των εκλογών είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ενώ τονίζει πως ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι και τις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.