Ικανοποιημένοι

23 Μαΐου, 2015 08:16 Επιμέλεια: /

DSD_7971_DCE

Πλήρως , όπως δήλωσε μιλώντας στο Ράδιο  «ΣΤΑΓΩΝ » ο αναπληρωτής Δήμαρχος Κώστας Ράντος , ικανοποιημένη έμεινε η δημοτική αρχή από την επίσκεψη του  Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Πανούση .

Και τον υποδέχτηκαν επίσημα στο Δημαρχείο παρά την απουσία  του δημάρχου  στην Γερμανία και  καφέ τον κέρασαν  σε παρακείμενο  από το δημοτικό μέγαρο  καφέ , και υπόμνημα με τα αιτήματα  του έδωσαν  και όλα καλά πήγαν , λένε παράγοντες της δημοτικής αρχής .

Αγαπητοί  μου , δεν έχουμε λόγους να αμφιβάλουμε για τα λεγόμενά  σας αν και αυτό σχετίζεται ξέρετε με τον πήχη που θέτετε σε τέτοιου είδους  παρουσίες εκπροσώπων της κεντρικής κυβέρνησης , αλλά το θέμα είναι αν το υπόμνημα θα φτάσει στην Αθήνα και αν θα έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα .

Και το λέμε γιατί παλιότερα τα υπομνήματα δεν περνούσαν τις  γραμμές (του τρένου)   όπως λέμε εμείς οι Καλαμπακιώτες κάτι που ελπίζουμε να μην ισχύει με την σημερινή  Κυβέρνηση .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.