Υγεία , φράγμα Μεσοχώρας κ. άλλα

18 Ιουνίου, 2017 19:52 Επιμέλεια: /

σύριζα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου  πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία και των τριών βουλευτών του Νομού μας.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν:

1. Η υλοποίηση του κυβερνητικού σχεδιασμού για την αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας στο Νομό Τρικάλων. Συγκεκριμένα:

Α) Επισημάνθηκε το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται στο Νοσοκομείο Τρικάλων με την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες.

Β) Συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τη βελτίωση της στελέχωσης του Νοσοκομείου σε Τμήματα και Κλινικές, που πρέπει να ενισχυθούν, την ανάπτυξη Αυτοτελούς Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, την Στρατηγική που θα δώσει τη δυνατότητα να οργανωθούν όλα τα Τμήματα που προβλέπει ο Οργανισμός του Νοσοκομείου και η επικαιροποίηση του Οργανισμού.

Γ) Η αναβάθμιση του ΠΕΔΥ Τρικάλων που σύμφωνα με το Κυβερνητικό Σχέδιο για το Πρωτοβάθμιο Σύστημα Υγείας, θα μετεξελιχθεί σε Αστικό Κέντρο Υγείας 24ης εφημερίας.

Δ) Η οργάνωση της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Τρικάλων που θα στελεχώνεται από 2 Γενικούς Γιατρούς, 1 Παιδίατρο, 1 Παθολόγο και Νοσηλευτές – Επισκέπτες Υγείας, Κοινωνικό Λειτουργό και Διοικητικούς Υπαλλήλους.

2. Η πορεία των διαδικασιών λειτουργίας του Φράγματος Μεσοχώρας

Επισημάνθηκαν οι ιδιαίτερα θετικές δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Ενέργειας Σωκράτη Φάμελου στο συνέδριο της ΠΕΔ Θεσσαλίας για την Κλιματική Αλλαγή την προηγούμενη εβδομάδα, που εκτός από μία ακόμη πολιτική δέσμευση της Κυβέρνησης για τη λειτουργία του σημαντικού αυτού ενεργειακού έργου, συγκεκριμενοποιούν τις διαδικασίες για την υπογραφή της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων. Η Οργάνωση και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, βρίσκονται σε επαφή, τόσο με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, όσο και με την Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλης, που καλείται να υποδείξει άμεσα τον χώρο μετεγκατάστασης του κατακλημνιζόμενου τμήματος της Μεσοχώρας, προκειμένου να επιταχύνουν τις διαδικασίες που ο αρμόδιος Υπουργός περιέγραψε.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.