Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας – Ανακοίνωση προσκυνηματικής εκδρομής

27 Ιουνίου, 2016 11:44 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας με σας προσκαλεί στην ημερήσια εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί στις 02 Ιουλίου 2016, ημέρα: Σάββατο, με προσκυνήματα στις Ιερές Μονές Αγίας Τριάδος Σπαρμού, στην Παναγία Ολυμπιώτισσα και στην Ανάληψη Ελασσόνας, μετά συνοδείας του πρωτοπρεσβυτέρου π. Ευαγγέλου Γκιουζέλη.

Ώρα αναχώρησης: 06:30 π.μ. έμπροσθεν των γραφείων της Μητροπόλεως. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, για πληροφορίες στους εξής αριθμούς τηλεφώνων:

2432-0-24.930  Κ 6945-28.87.54 κα Μίχου Σταματία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.