Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων – Ανακοίνωση για την αλλαγή του ονόματος του Δήμου

24 Νοεμβρίου, 2016 11:34 Επιμέλεια: /

serafeim + xrysostomos (4)

Η  Ιερά  Μητρόπολή μας,  με χαρά υποδέχτηκε  την απόφαση της Επιτροπής Τοπωνυμιών του Υπουργείου Εσωτερικών για την μετονομασία του Δήμου Καλαμπάκας, σέ  ΔΗΜΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ.

Τα Άγια  Μετέωρα, με τούς ασκητικούς αγώνες των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων, έχουν καθιερωθεί σε ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο , ως ένα από τα σημαντικότερα κέντρα μοναστικού βίου. Η πνευματικότητα των πατέρων , η αρχιτεκτονική των Μονών και η ανάπτυξη όλων των τεχνών με βάση την ορθόδοξο πίστη, σέ συνδυασμό με το Γεωλογικό φαινόμενο των βράχων, έχουν καταστήσει τα Μετέωρα ,ως ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς.

Τα Άγια Μετέωρα αποτελούν  την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας και την βαριά κληρονομιά μας. Είμαστε πεπεισμένοι , πώς η μετονομασία του Δήμου μας ,σέ ΔΗΜΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ, θα  αποτελέσει θετικό μοχλό ανάπτυξης, όχι μόνο για την πόλη της Καλαμπάκας, αλλά και για ολόκληρη την περιοχή μας.

Συγχαίρουμε, όλους, όσους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του σκοπού, με την διαβεβαίωση, ότι ἡ Ιερά Μητρόπολή μας,  θα συμβάλλει  με κάθε τρόπο στην πνευματική  και στην  εν γένει ανάπτυξη του Δήμου μας.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.