Ιατρικός εξοπλισμός προϋπολογισμού 220.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Τρικάλων

18 Ιουνίου, 2015 13:24 Επιμέλεια: /

Agorastos_DCE

Δόθηκε σήμερα η προέγκριση δημοπράτησης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό στο ενταγμένο έργο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας «Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων (Α: Δέκα μηχανήματα τεχνητού νεφρού και Β: Ένας φορητός υπερηχοτομογράφος τύπου Α”)»», συνολικού προϋπολογισμού 220.000,00 ευρώ.
Η πράξη αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία:
– Δέκα μηχανημάτων Τεχνητού Νεφρού αιμοδιαδιήθησης και on-line μεθόδων για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (προϋπολογισμού 185.000 €)
– και ενός Φορητού Συστήματος Υπερηχοτομογραφίας , τύπου Α (προϋπολογισμού 35.000 €)
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης
Επισημαίνεται ότι μέχρι σήμερα έχει συμβασιοποιηθεί η προμήθεια ενός Ψηφιακού Μαστογράφου, (προϋπολογισμού 300.000 €) και ενός Ψηφιακού Στεφανιογράφου (προϋπολογισμού 650.000 €) για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σ” αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την χώρα, έχοντας συγκεκριμένο πλάνο και προγραμματισμό για το νευραλγικό τομέα της δημόσιας υγείας, εξοπλίζουμε με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό το Νοσοκομείο των Τρικάλων. Πρόκειται για εξοπλισμό που αφορά τη μονάδα τεχνητού νεφρού και ένα σύγχρονο φορητό σύστημα υπερχηοτομογραφίας με συνολικό προϋπολογισμό 220.000 ευρώ. Ο εξοπλισμός αυτός θα συμβάλει στη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες που τόσο το έχουν ανάγκη αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλει το υγειονομικό προσωπικό. Επιθυμούμε ένα δημόσιο σύστημα υγείας το οποίο θα παρέχει υψηλές υπηρεσίες ολοκληρωμένης φροντίδας για το σύνολο των πολιτών».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.