Η Ζωή εν τάφω κατετέθεις Χριστέ – Φωτορεπορτάζ και βίντεο με τον στολισμό από τους Επιταφίους στις Ενορίες της Καλαμπάκας

29 Απριλίου, 2016 01:20 Επιμέλεια: /

DSD_5471_DCE

Κρατώντας πιστά την παράδοση οι γυναίκες των ενοριών τόσο της πόλης όσο και των χωριών της περιοχής Καλαμπάκας στόλισαν τους επιταφίους βάζοντας όλο το μεράκι και την αγάπη τους προκειμένου να παρουσιάσουν ότι το καλύτερο .
Και οι επιτάφιοι , έτσι στολισμένοι καθώς τους βλέπεις , συμπυκνώνουν τον πλούτο των εσωψύχων , την αγάπη τους στο ήθος και έθος της παράδοσης , την πίστη στον σταυρωθέντα Ιησού .Έτσι το η «Η Ζωή εν τάφω κατατέθεις Χριστέ…» , σμίγει με το «σήμερα μαύρος ουρανός , σήμερα μαύρη μέρα , σήμερα όλοι θλίβονται και τα βουνά λυπούνται …» , που τραγουδά ο λαός μας για την ανάμνηση της σταυρικής θυσίας του Θεαανθρώπου .
Η Ελληνική Ορθοδοξία και η Ελληνική παράδοση σε μια καταπληκτική μίξη συνυφαίνοντας την ζωντανή Ελληνική πολιτιστική ταυτότητα που σε πείσμα κάποιων αντιστέκεται , θωρακίζει και αποτελεί μαζί με το Αναστάσιμο μήνυμα του Κυρίου μας την ελπίδα για το αύριο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.