Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας διοργανώνει εκδήλωση για τους μικρούς της φίλους με θέμα: “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ”

14 Οκτωβρίου, 2015 18:21 Επιμέλεια: /

bibliothiki-neo-ktirio-5_DCE

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας διοργανώνει εκδήλωση για τους μικρούς της φίλους με θέμα: “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ”την Πέμπτη 22-10-2015 στις 18:00 μμ.

Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καλαμπάκας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούνε για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να εξασκηθούν στην απείρου φυσικού κάλλους περιοχή των Μετεώρων. Ξεναγός τους θα είναι η Έφη Κατσογιάννη, αντιπρόεδρος του Σ.Κ.Α.Μ. (Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων), μέλος της οργανωτικής επιτροπής του “Meteora Trail Running” και οδηγός βουνού, δείχνοντάς τους το σωστό μονοπάτι, ενημερώνοντας και απαντώντας σε κάθε απορία.
Επιπλέον, θα προβληθεί πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν εκθέσεις βιβλίων, φωτογραφιών και υλικού αθλητικού περιεχομένου. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις αθλητικές εκπαιδευτικές εφαρμογές στους διαδραστικούς πίνακες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.