Η Τριτοβάθμια εκπαίδευση κινητήριος μοχλός της παραγωγικής ανασυγκρότησης του Νομού Τρικάλων

22 Σεπτεμβρίου, 2017 16:51 Επιμέλεια: /

A763E625-3B75-45F1-AB66-FC96587AEC59

Επισκέψεις στις δομές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης των Τρικάλων πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τη βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη. Οι επισκέψεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο προετοιμασίας της κυβερνητικής πρωτοβουλίας για το αναπτυξιακό συνέδριο της Θεσσαλίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου στη Λάρισα. Στην κατεύθυνση αυτή, το κλιμάκιο επισκέφτηκε τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τρικάλων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και συνομίλησε με τους καθηγητές και τα στελέχη διοίκησης των Ιδρυμάτων.

Στο περιθώριο των επισκέψεων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη τόνισε ότι “η διαδικασία του αναπτυξιακού συνεδρίου έχει ως στόχο την συμμετοχή όλων των φορέων της κοινωνίας έντασης γνώσης στη χάραξη των προτεραιοτήτων της δίκαιης ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό, είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός της συμμετοχής του Πανεπιστημίου και του Τεχνολογικού Ιδρύματος της πόλης στο συνέδριο. Είμαστε λοιπόν όλοι σε απόλυτο συντονισμό για την δημιουργία δυναμικής παραγωγικής ανασυγκρότησης για την πόλη και την περιοχή μας. Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τον προγραμματισμό της νέας ακαδημαϊκής περιόδου και να ενημερωθούμε για τις προτεραιότητες, αλλά και για τα προβλήματα των Ιδρυμάτων. Και το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ της πόλης μας δουλεύουν πάρα πολύ σοβαρά και παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, δημιουργούν ακαδημαϊκή υπεραξία προς όφελος και των φοιτητών, αλλά και της κοινωνίας στο σύνολό της. Σε αυτή τη διαδικασία η στήριξη και η ενίσχυση των δημοσίων δομών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι επιβεβλημένη”.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.