«Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης στηρίζουν τη Λάρισα» Λάρισα υποψηφία πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 «Γέφυρες προοπτικής»

4 Ιουνίου, 2015 11:24 Επιμέλεια: /

OTSE_2015_DimosLarissa_DCE

Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης υποστηρίζουν θερμά την υποψηφιότητα της Λάρισας ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021. Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων κ. Διαμαντής Γκίκας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο της Λάρισας κ. Αποστόλη Καλογιάννη.

Η γέφυρα του Πηνειού αποτελεί το λογότυπο του φακέλου διεκδίκησης υπό τον γενικό τίτλο: «Λάρισα υποψηφία πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 – γέφυρες προοπτικής».

Τη συστράτευση όλων των Θεσσαλών (Ελλάδα και εξωτερικό) για να κερδηθεί το στοίχημα της υποψηφιότητας της Λάρισας και να γίνει Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2021 ήταν το κύριο θέμα της συζήτησης. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Γκίκα για την υποψηφιότητα του Δήμου και του παρέδωσε φάκελο με ολοκληρωμένο υλικό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από την Ομοσπονδία για την προβολή και υποστήριξη της υποψηφιότητας του Δήμου. Θα είναι μεγάλη μας τιμή τόνισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας εάν η Λάρισα θα είναι η πολιτιστική πρωτεύουσσα το 2021.

Τέλος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τη φιλοξενία του 7ου Παγκοσμίου Συνεδρίου των Θεσσαλών που φέτος θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το Δήμο Λαρίσης στις 11 και 12 Ιουλίου 2015, όπου οι δύο άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους.

 Από το γραφείο τύπου της  Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

 Α’  Γραμματέας    Ιωάννης Κίτσιος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.