«Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έκοψαν την Βασιλόπιτα για το 2017»

2 Ιανουαρίου, 2017 09:42 Επιμέλεια: /

otse_2017_vasilopita

Το φλουρί το πέτυχε ο Θεσσαλικός Σύλλογος Βισμπάντεν

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. και οι Σύλλογοι-Μέλη (Ντύσσελντορφ, Βισμπάντεν, Σβάινφουρτ, Γκύτερσλο, Μπίλεφελντ, Κολωνία, Βερολίνο, Μόναχο, Νυρεμβέργη και Ελβετία) συναντήθηκαν «ηλεκτρονικά» και έκοψαν την Βασιλόπιτά τους για το 2017! Η κοπή της Βασιλόπιτας των Θεσσαλών Ευρώπης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00 σε τηλεφωνική σύσκεψη, παρουσία εκπροσώπων των Συλλόγων. Οικοδεσπότης της κοπής ήταν φέτος ο Σύλλογος Θεσσαλών Γκύτερσλο, που είχε πετύχει το φλουρί της προηγούμενης βασιλόπιτας για το 2016.

Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Γεώργιος Βόμπρας στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους Συλλόγους – μέλη της Ομοσπονδίας και τα παιδιά της Θεσσαλικής Νεολαίας που καταβάλουν προσπάθεια στην εκμάθηση παραδοσιακών θεσσαλικών χορών και που ασχολούνται με τον Σύλλογο διατηρώντας έτσι άσβεστη τη φλόγα της θεσσαλικής παράδοσης.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί των εκπροσώπων των Θεσσαλικών Συλλόγων Βισμπάντεν (κ. Κωνσταντίνο Φιλίππου), Σβάινφουρτ (κ. Βασιλική Λασπά), Μπίλεφελντ (κ. Ιωάννη Μπατζίολα) και Γκύτερσλο (κ. Δημήτριος Ηλιόπουλος), οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για το 2017. Χαιρετισμό επίσης απεύθυνε και ο κ. Γεώργιος Βόμπρας με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον Θεσσαλικό Σύλλογο Βισμπάντεν και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας ευχήθηκαν στον τυχερό Σύλλογο πάντα επιτυχίες γεμάτες δημιουργικότηρτα με πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις.

Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έδωσαν ραντεβού για τις 23 Απριλίου 2017 όπου θα τιμήσουν για πρώτη φορά από κοινού τον Θεσσαλό ήρωα Γεώργιο Καραϊσκάκη. Η Ομοσπονδία Θεσσαλών Ευρώπης εύχεται σε όλον τον κόσμο ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και χαρούμενο 2017!

Φωτογραφία: κ. Αλέξανδρος Βόμπρας (Μέλος), κ. Χρυσούλα Τασίκα (Ταμείας), κ. Δημήτριος Ηλιόπουλος (Πρόεδρος), κ. Ζήσης Τασίκας (Μέλος) και κ. Νικόλαος Γραββάνης (Μέλος).

 

Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

 

Πρόεδρος                               Α’  Γραμματέας

Γκίκας Διαμαντής                         Βόμπρας Άγγελος

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.