Οι Θεσσαλοί της διασποράς

31 Ιουλίου, 2017 07:49 Επιμέλεια: /

Untitled-1_DCE

Η περιοχή μας και γενικότερα ο Θεσσαλικός χώρος , είναι από  της περιοχές της χώρας που ένα μεγάλο κομμάτι  της κοινωνίας  ξενιτεύτηκε . Έκτοτε ο Θεσσαλικός Ελληνισμός  της διασποράς διατηρεί την επαφή με την γενέθλια γη μέσω των κοινοτήτων   και των Συλλόγων που δημιούργησε για να κρατήσει τα ήθη , τα έθιμα και τις παραδόσεις αλλά και τις αξίες του διαχρονικού Ελληνικού Πολιτισμού .

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» , που  την περασμένη Παρασκευή ανέδειξε την Παρασκευή τα νέα όργανα διοίκησης , αλλά και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων , είναι η έκφραση  του Θεσσαλικού Ελληνισμού της διασποράς αλλά και η γέφυρα επαφής  με την Πατρίδα και τις μικρές Πατρίδες , που είναι τα χωριά ,και πρέπει να στηριχθούν για να συνεχίσουν να επιτελούν το πολύτιμο έργο   τους !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.