Η Θεοτόκος Πανηγύρισε για την Θεοτόκο

16 Αυγούστου, 2016 00:03 Επιμέλεια: /

DSD_6609

Το χωριό που φέρει το όνομα της Θεοτόκου , της παναγιάς μας δηλαδή , πανηγύρισε απόψε στην αυλή του σχολείου σε ένα αντάμωμα όλων των Θεοτοκιτών που αυτές τις μέρες βρίσκονται στον όμορφο αυτό οικισμό για τι θερινές τους διακοπές .

Οικοδεσπότης , όπως κάθε χρόνο το τελευταίο διάστημα ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος οι άνθρωποι του οποίου υποδέχθηκαν τους συγχωριανούς τους με αγάπη κάτι που συμβάλει , όπως είπε ο πρόεδρος Σάκης Προυφόπουλος , στην διατήρηση της ομόνοιας των κατοίκων αλλά και στην διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα από τα ήθη και έθιμα και την παράδοση .

Σε μια εποχή δύσκολη οι κάτοικοι της Θεοτόκου μαζεμένοι όλοι κάτω από την σκέπη της Παναγιάς , ενωμένοι , αγαπημένοι αντάμωσαν και πάλι φέτος δίνοντας το στίγμα ότι παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω οικονομικής κρίσης , αντέχουν και προχωράνε μπροστά μέσα από αυτά που ενώνουν και κρατούν ζωντανή την ελπίδα για το αύριο .

Να πούμε πως η δράση και οι πρωτοβουλίες του πολιτιστικού συλλόγου αποτελεί σημείο αναφοράς και ενότητας καθώς καταφέρνει να δημιουργήσει το υπόβαθρο για την διατήρηση της τοπικής πολιτιστικής ταυτότητας .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.