Η Θεοτόκος Πανηγύρισε για την Θεοτόκο

16 Αυγούστου, 2016 00:03 Επιμέλεια: /

DSD_6609

Το χωριό που φέρει το όνομα της Θεοτόκου , της παναγιάς μας δηλαδή , πανηγύρισε απόψε στην αυλή του σχολείου σε ένα αντάμωμα όλων των Θεοτοκιτών που αυτές τις μέρες βρίσκονται στον όμορφο αυτό οικισμό για τι θερινές τους διακοπές .

Οικοδεσπότης , όπως κάθε χρόνο το τελευταίο διάστημα ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος οι άνθρωποι του οποίου υποδέχθηκαν τους συγχωριανούς τους με αγάπη κάτι που συμβάλει , όπως είπε ο πρόεδρος Σάκης Προυφόπουλος , στην διατήρηση της ομόνοιας των κατοίκων αλλά και στην διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα από τα ήθη και έθιμα και την παράδοση .

Σε μια εποχή δύσκολη οι κάτοικοι της Θεοτόκου μαζεμένοι όλοι κάτω από την σκέπη της Παναγιάς , ενωμένοι , αγαπημένοι αντάμωσαν και πάλι φέτος δίνοντας το στίγμα ότι παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω οικονομικής κρίσης , αντέχουν και προχωράνε μπροστά μέσα από αυτά που ενώνουν και κρατούν ζωντανή την ελπίδα για το αύριο .

Να πούμε πως η δράση και οι πρωτοβουλίες του πολιτιστικού συλλόγου αποτελεί σημείο αναφοράς και ενότητας καθώς καταφέρνει να δημιουργήσει το υπόβαθρο για την διατήρηση της τοπικής πολιτιστικής ταυτότητας .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.