Η θεατρική ομάδα των φοιτητών του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Θα ανεβάσει αύριο Παρασκευή στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Καλαμπάκας… Τη διαχρονική αρχαία τραγωδία «Αντιγόνη» του Σοφοκλή

3 Ιουλίου, 2014 07:46 Επιμέλεια: /

cms-image-000057752_DCE

Η θεατρική ομάδα των φοιτητών του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ συμπληρώνει οκτώ χρόνια δημιουργικής δράσης, επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στην πόλη μας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Μετέωρα Τέχνης» .
….Θα ανεβάσει Την Παρασκευή 4 Ιουλίου 9 το βράδυ στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Καλαμπάκας… Τη διαχρονική αρχαία τραγωδία «Αντιγόνη» του Σοφοκλή.
….Διδασκαλία – Σκηνοθεσία – Κινησιολογία
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΟΓΙΑ
…… Η «Αντιγόνη» είναι η δεύτερη αρχαιότερη «σωζόμενη» τραγωδία του Σοφοκλή, μετά τον «Αίαντα» .
Είσοδος ελεύθερη.
Επίσημος Χορηγός: Hotel Kosta Famissi

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.