Η συνείδηση και το ήθος μου δεν μου επιτρέπουν να στηρίζω τις απόλυτα προσωπικές αποφάσεις του κ. Χρήστου Σινάνη – Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Αντώνη Τούλα

12 Απριλίου, 2016 11:08 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Αντώνη Τούλα:

Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και πολιτικής αβεβαιότητας όπου τίποτα δε μένει κρυφό και κανείς δε μπορεί να ξεγελάσει κανέναν, παρά το μόνο που μπορεί είναι να του κλέψει την ελπίδα δηλώνω ότι παύω να παρέχω στήριξη στη δημοτική παράταξη «Αδέσμευτη Ενωτική Πρωτοβουλία» με την οποία εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος το Μάιο του 2014 στη Δημοτική Ενότητα Καλαμπάκας.Η συνείδηση και το ήθος μου δεν μου επιτρέπουν να στηρίζω τις απόλυτα προσωπικές αποφάσεις του κ. Χρήστου Σινάνη όπως το συγκεκριμένο ζήτημα της συνεδρίασης του ΚΑΣ όσον αφορά τους περιορισμούς και της χρήσης εντός του Ιερού χώρου των Μετεώρων που προτείνει η 19η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κατά την οποία συνεδρίαση η απουσία της Δημοτικής Αρχής ήταν ολοκληρωτική, για αυτό κατέληξα στη λύση της ανεξαρτητοποίησης μου η οποία θα μου παρέχει τη δυνατότητα μιας δίκαιης και δυναμικής αντιπολίτευσης.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.