Η συνέντευξη του προπονητή των Μετεώρων Αυγέρου Χρήστου στην εφημερίδα ‘Η Έρευνα’

admin
admin
21 Ιανουαρίου 2016, 09:34

Με τον Χρήστο Αυγέρο στο τιμόνι ο ΑΣ Μετέωρα έκανε το 3 στα 3. Ο νεαρός τεχνικός που έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά μίλησε στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ» και στη στήλη «ο φιλοξενούμενος» για τους στόχους της ομάδας.

~Σε γεμίζει άγχος το γεγονός πως είσαι ο μικρότερος σε ηλικία προπονητής που ανέλαβε τα Μετέωρα;
«Θεωρώ ότι είναι τιμή μου που βρίσκομαι στο τιμόνι μια ομάδας με τέτοια ιστορία και θα κάνω τα πάντα για όσο θα είμαι προπονητής να γίνει η ομάδα καλύτερη και να εξελιχτεί ακόμα περισσότερο. Δεν έχω κάποιο άγχος το μόνο που θέλω είναι να δουλεύω ώστε να γίνεται η ομάδα κάθε μέρα καλύτερη».

~Τι άλλαξες και πως ήταν το ξεκίνημα στην ομάδα;
«Το πρώτο που αλλάζει σε μια αλλαγή προπονητή είναι η ψυχολογία και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που άλλαξε στην ομάδα. Αλλάξαμε και κάποια τακτικά πράγματα και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποιο αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί θεωρώ ότι το πρόγραμμα μας ευνόησε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Οι παίχτες πάντως παρουσιάστηκαν σοβαροί με προσήλωση στο πλάνο μας και ήρθαν εύκολα οι 2 νίκες.

Πως βλέπεις την συνέχεια και γενικά το ρόστερ;
«Δική μου δουλειά και υποχρέωση είναι να φτιάξω μια ομάδα με παρόν και μέλλον ώστε να είναι έτοιμη για τα επόμενα χρόνια. Θα πρέπει να αξιοποιηθούν παιδιά από την ακαδημία. Εμείς σαν Καλαμπάκα θα μπούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με βάση το πλάνο που έχουμε θέσει και το ροστερ. Θέλουμε να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να του αρέσει αυτό που βλέπει»

Εφημερίδα ‘Η Έρευνα’

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .