Οι συναντήσεις του Δημάρχου Καλαμπάκας στη Αθήνα

admin
admin
21 Ιανουαρίου 2016, 18:09

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης κατά τη μετάβασή του στην Αθήνα συναντήθηκε την Τρίτη 19/1/2016  μετά  από  παρέμβαση του  Βουλευτή   Τρικάλων  κ. Χρήστου  Σιμορέλη    με τον Υφυπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννη Μπαλάφα  με τον οποίο συζήτησε  για τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν με την κατάρρευση της γέφυρας της Διάβας και την άμεση αποκατάσταση της.

Επιπλέον   ο  Δήμαρχος   Καλαμπάκας  εξέθεσε   στον  κ. Υφυπουργό   μία  σειρά  γενικότερων  θεμάτων   που  αφορούν  την  λειτουργία  του  Δήμου  , τις  υπάρχουσες  υποδομές  , το  προσωπικό  κ.λ.π.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τον κ. Δημήτριο  Νικόλαου, Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ και ΥΠΕΘΑ κ. Π. Καμμένου στον οποίο ζητήθηκε η συνδρομή  ειδικών   εμπειρογνωμόνων    για  την  πληρέστερη  και  εγκυρότερη  εκτίμηση  της  κατάστασης  που  δημιουργήθηκε  με  την  πτώση  της  γέφυρας .

  • Μπεσιου Τασ.

    Επειδή δεν θεωρείται δίκαιο να σχολιάζονται μόνο τα στραβά και ανάποδα θα ήθελα να συγχαρώ τον Κο Σινάνη για την άμεση αντίδρασή του στο πέσιμο της γέφυρας άσχετα με το αποτέλεσμα που θα έχουν η επαφές του στην πρωτεύουσα.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .