Οι συναντήσεις του Δημάρχου Καλαμπάκας στη Αθήνα

21 Ιανουαρίου, 2016 18:09 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης κατά τη μετάβασή του στην Αθήνα συναντήθηκε την Τρίτη 19/1/2016  μετά  από  παρέμβαση του  Βουλευτή   Τρικάλων  κ. Χρήστου  Σιμορέλη    με τον Υφυπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννη Μπαλάφα  με τον οποίο συζήτησε  για τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν με την κατάρρευση της γέφυρας της Διάβας και την άμεση αποκατάσταση της.

Επιπλέον   ο  Δήμαρχος   Καλαμπάκας  εξέθεσε   στον  κ. Υφυπουργό   μία  σειρά  γενικότερων  θεμάτων   που  αφορούν  την  λειτουργία  του  Δήμου  , τις  υπάρχουσες  υποδομές  , το  προσωπικό  κ.λ.π.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τον κ. Δημήτριο  Νικόλαου, Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ και ΥΠΕΘΑ κ. Π. Καμμένου στον οποίο ζητήθηκε η συνδρομή  ειδικών   εμπειρογνωμόνων    για  την  πληρέστερη  και  εγκυρότερη  εκτίμηση  της  κατάστασης  που  δημιουργήθηκε  με  την  πτώση  της  γέφυρας .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μπεσιου Τασ.

    Επειδή δεν θεωρείται δίκαιο να σχολιάζονται μόνο τα στραβά και ανάποδα θα ήθελα να συγχαρώ τον Κο Σινάνη για την άμεση αντίδρασή του στο πέσιμο της γέφυρας άσχετα με το αποτέλεσμα που θα έχουν η επαφές του στην πρωτεύουσα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.