Η Σημαία Δημαρχείου

15 Αυγούστου, 2015 09:12 Επιμέλεια: /

dimarxio new 2_DCE

Δεν ξέρω   αν και πόσοι  το παρατήρησαν αλλά από προχθές το δημοτικό μέγαρο   κοσμείται από  μια μεγάλων διαστάσεων σημαία  κάτι που ήταν θαρρώ και αναγκαίο να είχε γίνει από καιρό τώρα .

Ωστόσο και τώρα που έγινε μια χαρά είναι δεδομένου ότι τονίζει ιδιαίτερα το κτήριο που φιλοξενεί το δημαρχείο .

Επί τη ευκαιρία , μήπως  είναι η ώρα να επιλέξουμε κάποια στρατηγικά σημεία της πόλης  για να υψώσουμε  ακόμα μεγαλύτερες σημαίες ;

Η κορυφή του «Προφήτη Ηλία , ή η αντίστοιχη   στο υδραγωγείο στην περιοχή « Νεοχώρια» θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για να  στηθεί ένας ψηλός ιστός όπου θα υψωθεί το εθνικό μας σύμβολο για το οποίο χύθηκαν καρδάρια αίματος  στην ιστορική διαδρομή του έθνους των Ελλήνων για την προάσπιση της ελευθερίας και εθνικής μας ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας .

Γιώργο Γιαννάκο , τι λες ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.