Η Siemens στα Τρίκαλα

18 Φεβρουαρίου, 2016 16:02 Επιμέλεια: /

siemens_DCE

Οι καινοτόμες δράσεις του Δήμου Τρικκαίων αποτελούν αντικείμενο ενδιαφέροντος από παγκόσμιας εμβέλειας κολοσσούς της τεχνολογίας, όπως η Siemens. Στελέχη της εταιρίας επισκέφθηκαν σήμερα το  μεσημέρι τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, προκειμένου να ενημερωθούν για το παγκόσμιο πρόγραμμα του Λεωφορείου Χωρίς Οδηγό. Οι κ. David Brost, υπεύθυνος μάνατζμεντ του τομέα Προϊόντων Επαναχρησιμοποίησης και ο κ. Claus Beringer, αντιπρόεδρος τμήματος Ψηφιακών Κυκλοφοριακών Λύσεων, συνομίλησαν για τη θετική εικόνα που αποκόμισε η παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα από το πρόγραμμα CityMObil2.
Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε ότι ο Δήμος Τρικκαίων παραμένει διαθέσιμος σε καινοτόμες ιδέες και λύσεις, προωθώντας ο ίδιος πρωτοπόρες δράσεις. Τόνισε, δε, ότι με μεγάλη χαρά ο Δήμος θα μοιραστεί με την εταιρία τα συμπεράσματα του προγράμματος σε τεχνολογικό επίπεδο, που είναι και το αντικείμενο της σημερινής επαφής. Οι δύο Γερμανοί, συνοδευόμενοι από τον δ/νοντα σύμβουλο της e-trikala ΑΕ κ. Οδυσσέα Ράπτη, είδαν από κοντά το Λεωφορείο και το πώς αυτό λειτουργεί, λίγες ημέρες πριν την οριστική λήξη του προγράμματος. Στη συνάντηση παρέστη επίσης, ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης.

Από το γραφείο Τύπου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.