Η σφοδρή χιονόπτωση βύθισε στο σκοτάδι ορεινά χωριά του Δήμου Καλαμπάκας – Μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της ΔΕΗ Καλαμπάκας να δώσουν και πάλι ρεύμα – Χωρίς τηλεόραση ο Δήμος

18 Ιανουαρίου, 2017 20:39 Επιμέλεια: /

dei-keri-skotadi-600x369_DCE

Τα πρώτα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από την σφοδρή χιονόπτωση που πλήττει κυρίως τον ορεινό όγκο του Δήμου Καλαμπάκας είναι γεγονός.

Χωρίς ρεύμα αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Ασπροπόταμος, Αηδόνα, Παλιοχώρι, Χρυσομηλιά και γενικά οι οικισμοί του πρώην Δήμου Κλεινού.

Το χιόνι που πέφτει όλη μέρα έχει πλέον ενταθεί και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά το ένα μέτρο.

Αυτή τη στιγμή γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τους ανθρώπους της ΔΕΗ Καλαμπάκας να δώσουν ρεύμα έστω και σε μερικούς από τους παραπάνω οικισμούς.

Τέλος χωρίς τηλεόραση θα μείνει σήμερα ο Δήμος Καλαμπάκας καθώς χωρίς ρεύμα βρίσκονται οι εγκαταστάσεις στη Κορομηλιά.

Νέα ενημέρωση:

Χωρίς ρεύμα έμειναν πριν από λίγο και οικισμοί του πρώην Δήμου Καστανιάς, πρώην Δήμος Μαλακασίου και πρώην Δήμου Χασίων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.