Η ΣΕΦΑΑ – ΠΘ τιμά τους πρώτους εισαχθέντες με ένα … ποδήλατο!

11 Απριλίου, 2016 12:00 Επιμέλεια: /

foto 2

Μένοντας συνεπής στο όραμα και στους στόχους για αριστεία, άσκηση, υγεία και ποιότητα ζωής,  η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, βράβευσε τους πρώτους εισαχθέντες στην Σχολή για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, παραχωρώντας τους από ένα καινούριο ποδήλατο, συνδυάζοντας έτσι και τους τέσσερις προαναφερθέντες στόχους της.

 

Οι βραβευθέντες φοιτητές και φοιτήτριες είναι:

1ος Γκίκας Γεώργιος,

2ος Μπαϊραχτάρης Εμμανουήλ – Δημήτριος,

3ος Καρύδης Άγγελος,

4η  Ψαράκη Μυρτώ,

5η  Βενέρη Αικατερίνη,

6ος Μουστάκας Χρήστος,

7ος Παπαθανασίου Αλέξανδρος,

8η  Ζούλα Λαμπρινή και

9ος Καλοπήτας Ηρακλής – Νεκτάριος.

 

Ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών της ΣΕΦΑΑ μετακινείται με ποδήλατο, κάτι που ο Κοσμήτορας, κος Κουτεντάκης Ιωάννης, καλλιεργεί εδώ και χρόνια, όντας και ο ίδιος ποδηλάτης παντός καιρού. Σε μια πόλη όπου το ποδήλατο παίζει κυρίαρχο ρόλο, δεν θα μπορούσανε οι φοιτητές της ΣΕΦΑΑ να πράξουν διαφορετικά.

 

Η κίνηση αυτή της Σχολής, είναι ταυτόχρονα και ένα μήνυμα προς τους διοικούντες την πόλη των Τρικάλων, ότι η οριοθέτηση και απρόσκοπτη λειτουργία των ποδηλατοδρόμων, πρέπει να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατόν.

 

Ευχόμαστε στους φοιτητές και φοιτήτριες μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον και καλές ποδηλατάδες.

 

Από την Γραμματεία της Σχολής

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.