Οι Σακελλαρίου , Ζιάκας και Χαρτοπούλου – Συμφώνησαν στο αίτημα για συνεδρίαση αλλά δεν συνέταξαν το κοινό κείμενο

22 Ιουνίου, 2017 11:50 Επιμέλεια: /

sakellarioy+ziakas+xartopoyloy_DCE

Συνάντηση πραγματοποίησαν χθες το βράδυ , οι επικεφαλείς της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας κκ. Σακελλαρίου , Ζιάκας και Χαρτοπούλου. Από την συνάντηση απουσίαζε ο κος Κεραμίδας ο οποίος αν και καλέστηκε δεν παρευρέθηκε , προφανώς γιατί κατέθεσε δική του πρόταση.
Η συνάντησης πραγματοποιήθηκε με αφορμή το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που βρίσκεται προς υπογραφή στο γραφείο της Υπουργού κας Κονιόρδου.
Η άποψη των τριών Συμβούλων είναι ότι ο Δήμος πρέπει να καταθέσει πρόταση προς το Υπουργείο , όπου θα περιέχει τις απόψεις του με τις δράσεις που πρέπει να επιτρέπονται εντός του Ιερού Χώρου.
Συμφώνησαν στο να αιτηθούν και μπορούν να προκαλέσουν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθεί το θέμα και εμμέσως πλην σαφώς να θέσουν προ των ευθυνών και τους υπόλοιπους Συμβούλους .
Δεν αποφάσισαν στην συνάντηση το ακριβές κείμενο , πρόταση που θα καταθέσουν για ψήφιση στο Συμβούλιο και για τον λόγο αυτόν ανανέωσαν το ραντεβού για τις επόμενες ημέρες ( πιθανόν την ερχόμενη Τρίτη).

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.