Οι Σακελλαρίου , Ζιάκας και Χαρτοπούλου – Συμφώνησαν στο αίτημα για συνεδρίαση αλλά δεν συνέταξαν το κοινό κείμενο

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
22 Ιουνίου 2017, 11:50

Συνάντηση πραγματοποίησαν χθες το βράδυ , οι επικεφαλείς της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας κκ. Σακελλαρίου , Ζιάκας και Χαρτοπούλου. Από την συνάντηση απουσίαζε ο κος Κεραμίδας ο οποίος αν και καλέστηκε δεν παρευρέθηκε , προφανώς γιατί κατέθεσε δική του πρόταση.
Η συνάντησης πραγματοποιήθηκε με αφορμή το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που βρίσκεται προς υπογραφή στο γραφείο της Υπουργού κας Κονιόρδου.
Η άποψη των τριών Συμβούλων είναι ότι ο Δήμος πρέπει να καταθέσει πρόταση προς το Υπουργείο , όπου θα περιέχει τις απόψεις του με τις δράσεις που πρέπει να επιτρέπονται εντός του Ιερού Χώρου.
Συμφώνησαν στο να αιτηθούν και μπορούν να προκαλέσουν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθεί το θέμα και εμμέσως πλην σαφώς να θέσουν προ των ευθυνών και τους υπόλοιπους Συμβούλους .
Δεν αποφάσισαν στην συνάντηση το ακριβές κείμενο , πρόταση που θα καταθέσουν για ψήφιση στο Συμβούλιο και για τον λόγο αυτόν ανανέωσαν το ραντεβού για τις επόμενες ημέρες ( πιθανόν την ερχόμενη Τρίτη).

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .