Η πρωτιά των Χασίων

21 Δεκεμβρίου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

kaltsoydas andreas antidimarxos sxolio_DCE

Ομαλά , σε γενικές γραμμές , εξελίχτηκαν οι εκλογές στην Νέα Δημοκρατία , σε ότι αφορά την εκλογή προέδρου  στην περιοχή Καλαμπάκας . Τώρα  σε σχέση με τα αποτελέσματα εκεί που ο Τζιτζικώστας διέπρεψε ήταν στα  Χάσια όπου επί 230 ψηφισάντων έλαβε 128 ψήφους έναντι 73 του Μεϊμαράκη  κάτι που έρχεται   σε αντίθεση με τα αποτελέσματα των άλλων περιοχών .

Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνουν κάποιοι γι΄ αυτό το αποτέλεσμα των Χασίων αλλά όλα έχουν την εξήγησή τους . Εκεί μάλλον οι πολιτικοί  φίλοι του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας δούλεψαν καλύτερα και αποτελεσματικότερα  απ΄ ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος !!!

Πάντως ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλτσούδας  , ο οποίος από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε  ότι είναι φανατίκ  Τζιτζικωστικός , έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος και μάλλον απόλαυσε το αποτέλεσμα .

Ανδρέα , άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν έβαλες το χεράκι σου !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.