Η πρώτη καραγκούνα ρομποτάκι από τη Θεσσαλική Νεολαία Ευρώπης !!!

1 Απριλίου, 2016 08:06 Επιμέλεια: /

OTSE_2016_Karagouna_DCE

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης ετοιμάζει στο επόμενο Φεστιβάλ Θεσσαλών, που θα διοργανωθεί στο Μπίλεφελντ την 1η Οκτωβρίου 2016, μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη που θα συνδυάσει παράδοση με τεχνολογία!

Συγκεκριμένα μια ομάδα παιδιών της Θεσσαλικής Νεολαίας Ευρώπης, με επικεφαλής την Υπεύθυνη Νεολαίας κ. Έφη Αντωνίου – που διατελεί παράλληλα και Πρόεδρος του Θεσσαλικού Συλλόγου Κολωνίας – χάρη στη φαντασία και στη δημιουργικότητά τους, κατασκεύασαν μια καραγκούνα ρομποτάκι με έντονα αρώματα και ευωδιές της θεσσαλικής γης και υπό τους νοσταλγικούς ήχους του κλαρίνου!

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντή Γκίκα, το ρομποτάκι θα έχει τη δυνατότητα να χορεύει το θεσσαλικό χορό της Καραγκούνας, μόλις ακούει τον ήχο του κλαρίνου, και να εκτελεί τις φιγούρες που του έχουν προγραμματίσει!

Υπογραμμίζει όμως ότι μια αυτόματη μηχανή μπορεί να υπερβεί ακόμη και τον πιο έξυπνο άνθρωπο, αλλά δε θα μπορέσει ποτέ να αγαπήσει, έτσι όπως αγαπάει ένας άνθρωπος. Ούτε φυσικά να αγγίξει μια ανθρώπινη ψυχή!

Ο Αϊνστάιν είχε βέβαια πει ότι «Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση»!

 

Για το Δ.Σ. της

Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Διαμαντής Γκίκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.