Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος που υπάρχει από το Δήμο Καλαμπάκας για την ένταξή του στο Παγκόσμιο Δίκτυο Πόλεων της UNESCO

4 Φεβρουαρίου, 2016 10:40 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος που υπάρχει από το Δήμο μας για την ένταξή του στο Παγκόσμιο Δίκτυο Πόλεων της UNESCO (learning cities – πόλεις μάθησης), έγινε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 3/2/2016, σε αίθουσα του υπουργείου εξωτερικών.

Το Δίκτυο Πόλεων μάθησης της UNESCO στοχεύει:

1.       Στην προώθηση της δια βίου μάθησης, του διαλόγου, της ανάπτυξης συνεργειών, της ανταλλαγής τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών

2.       Στην αξιοποίηση και διερεύνηση των δεξιοτήτων των πολιτών

3.       Στη διαμόρφωση εργαλείων, μέσω των οποίων αποτυπώνεται και αποτιμάται η πρόοδος των πόλεων

Τα οφέλη ένταξης στο παγκόσμιο δίκτυο «Πόλεων Μάθησης» είναι πολλαπλά και σημαντικά (διασύνδεση με Πανεπιστήμια, ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, επίτευξη ανάπτυξης και ευημερίας, ανάπτυξη του τοπικού εμπορίου, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας κ.α.).

Στη συγκεκριμένη συνάντηση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Κα Μπαντέκα – Νάνη Λίλα.

 

Δήμος Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.