Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν την εταιρία «ΤΕΡΝΑ» για την ανακατασκευή της Γέφυρας Διάβας

19 Ιανουαρίου, 2016 22:40 Επιμέλεια: /

diaba-gefyra-agorastos-1

Θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι επαφές του Δημάρχου Καλαμπάκας, του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη με τους Κυβερνητικούς Παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν για την ανακατασκευή της Γέφυρας Διάβας.

Οι κ.κ. Σινάνης, Αγοραστός και Μιχαλάκης, συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κο Παπαδόπουλο επισκέφτηκαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών κο Σπίρτζη όπου συζήτησαν το θέμα.

Έπεσαν πολλές προτάσεις στο τραπέζι και τελικά όλα δείχνουν ότι μεγάλη εταιρία κατασκευών θα αναλάβει το έργο.

Οι απόψεις συγκλίνουν ότι η πιο επικρατούσα εταιρία που διαθέτει τεράστια εμπειρία θα είναι και αυτή που θα αναλάβει το έργο.

Όπως όλα δείχνουν αυτή η εταιρία θα είναι η «ΤΕΡΝΑ» η οποία δραστηριοποιήθηκε σε μεγάλα έργα της Εγνατίας και τώρα στην Ε-65.

Υπάρχουν όμως και άλλες συναντήσεις όπου τελικά σύντομα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Πάντως, από την Κυβέρνηση υπάρχει η βούληση η γέφυρα να ανακατασκευαστεί σύντομα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.