Η «προφητεία» Μητσοτάκη για Μεϊμαράκη

admin
admin
7 Σεπτεμβρίου 2015, 07:45

Ευχή ή μήπως προφητεία; Στη σύναξη που έγινε στο σπίτι τού πρώην πρωθυπουργού στο Ακρωτήρι Χανίων το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο πρόεδρος της ΝΔ άκουσε τον έμπειρο πολιτικό και Επίτιμο πρόεδρο του κόμματός του, να του δίνει συμβουλές για την επόμενη ημέρα και να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές.

«Βαγγέλη, ετοιμάσου να γίνεις Πρωθυπουργός» ήταν το κατευόδιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».

Οι παραινέσεις του Επιτίμου δεν σταμάτησαν εκεί: «Βαγγέλη, πας καλά. Είσαι στον σωστό δρόμο. Η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση και ετοιμάσου για την πρωθυπουργία» είπε ο κ. Μητσοτάκης που του έδωσε συμβουλές και για την επόμενη ημέρα. «Μην κάνεις πολιτική ισορροπιών, διάλεξε τους πιο άξιους. Η χώρα και εσύ προσωπικά θα κριθείς από την έξοδο της χώρας από την κρίση» τόνισε, και ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να συμφώνησε. Και ο Επίτιμος όμως επέμεινε. Ηθελε να δώσει και άλλες συμβουλές προς τον «εν αναμονή πρωθυπουργό», όπως αποκαλούσαν στην Κρήτη τον κ. Μεϊμαράκη, σύμφωνα πάντα με τη δημοφιλή στήλη του ΔΟΛ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .