Η Πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου – Πολλές οι εκδηλώσεις στη περιοχή μας το τριήμερο 19-20-21

admin
admin
17 Δεκεμβρίου 2014, 09:51

Αρκετές είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 19-20-21 Δεκεμβρίου τόσο στη πόλη της Καλαμπάκας όσο και σε Τοπικού Οικισμούς του Δήμου όπως στη Κρύα Βρύση και τη Σαρακίνα.

Αναλυτικά :

Παρασκευή:

Με ένα μπουζούκι
Με μπύρα και μεζέ
Στις  19 Δεκεμβρίου 2014,ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας,σας περιμένει στις 8:30 στο κέντρο «Ζυθορυχείο» Καλαμπάκας να πιούμε στην υγειά μας, ενόψει των εορτών που έρχονται  με 5€.

Χριστουγεννιάτικο χορό πραγματοποιεί για πρώτη φορά το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας στις 19 Δεκεμβρίου το βράδυ στην αίθουσα του καταστήματος «POLYZOS» στην είσοδο της πόλης μας.Το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας σας καλεί όλους να διασκεδάσετε μαζί του την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου το βράδυ με λαϊκή ζωντανή μουσική στο κατάστημα της πόλης μας «POLYZOS».Η τιμή εισόδου είναι μόνο 15 ευρώ μαζί με φαγητό και άφθονο κρασι!!!Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 21:00 το βράδυ να είστε όλοι εκεί , στην λαϊκή βραδιά του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας!!!

 Σάββατο

Το σώμα Οδηγισμού Καλαμπάκας διοργανώνει Bazzar στο καφέ ΜΠΟΕΜ στη κεντρική πλατεία Καλαμπάκας στις 11.30 το πρωί. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συγκέντρωση της χρονιάς.

Κυριακή

Στο πλαίσιο της μεγάλης δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων, ο Σύλλογος «Μετε­ώρων Λιθόπολις» διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Ρωμηών Χριστούγεννα», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Καλαμπάκας.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιωτών σας προσκαλεί στην εκδήλωση της παρασκευής «αλευριάς» την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο προαύλιο χώρο του συλλόγου.

Απογευματινό διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή ο Σύλλογος Σαρακίνας στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού στις 5 το απόγευμα.Παράλληλα θα διατίθεται Χριστουγεννιάτικο Bazzar με μεγάλη ποικιλία.Η παρουσία σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή.Τιμή εισόδου 3 ευρώ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .