Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου – Δείτε αναλυτικά τους χορούς και τις εκδηλώσεις στη Καλαμπάκα και τη περιοχή

admin
admin
5 Αυγούστου 2016, 12:32

Δείτε αναλυτικά τους χορούς και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Καλαμπάκα και τη γύρω περιοχή σήμερα και το Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή:

– Γιορτή πέστροφας στην Μηλιά Ασπροποτάμου

Σάββατο:

– Με τη συμπλήρωση 28 χρόνων από την αποφοίτησή μας από το λύκειο, καλούμε όλους τους συμμαθητές μας που αποφοίτησαν από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και το Τεχνικό Λύκειο Καλαμπάκας το έτος 1988 σε συνάντηση (reunion) που θα γίνει το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 21:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “ΠΟΛΥΖΟΣ” στην Καλαμπάκα.

– «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…»
Με την εκδήλωση που διοργανώνει ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Οξύνειας, <<Η Μερίτσα>>, το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 και ώρα 18:30μ.μ στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου,θα ξανανταμώσουμε, δάσκαλοι και μαθητές που διαβήκαμε στο πέρασμα των χρόνων τα σκαλοπάτια του σχολείου του χωριού.Τιμή μας και χαρά μας να είστε κοντά μας.

– Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Μεταμόρφωσης  του Σωτήρος στις Εγκατασάσεις του Δασικού Συμπλέγματος Ασπροποτάμου στη θέση Κουκουφλί.

Χοροί:  – Στο Δημοτικό Σχολείο της Ασπροκκλησιάς ο Σύλλογος του χωριού σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του το Σάββατο στις 9 το βράδυ.

– Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει το Σάββατο το βράδυ ο Σύλλογος Κακοπλευρίου στο γήπεδο του χωριού.

– Ο Σύλλογος Λογγά διοργανώνει το βράδυ του Σαββάτου τον ετήσιο χορό στην πλατεία του χωριού.

Κυριακή:

– 3η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΟΞΥΝΕΙΑΣ~
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΞΥΝΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑ
Αναχώρηση Κυριακή 07 Αυγούστου στις 7:45 π.μ απο την πλατεία του χωριού Η διαδρομή έχει ως εξής:Οξύνεια – Γεφύρι <<Ντελή>> – Ξηρόκαμπος – Άγιος Νικόλαος και επιστροφή μέσω Αγ. Λουκά Ξηροκάμπου – Αγ. Τριάδας ΟξύνειαςΗ Θεία Λειτουργία τη μέρα εκείνη θα τελεστεί στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου.Κατά την άφιξη στο ξωκλήσι θα προσφέρουμε στους πεζοπόρους κέρασμα (προσφορά του συλλόγου).Οι συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους δοχείο με νερό και ό,τι άλλο θεωρούν απαραίτητο (π.χ. φωτογραφική μηχανή, καπέλο, μπαστούνι)

Σημείωση: Οι παραπάνω εκδηλώσεις και οι χοροί μας ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές. 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .