Οι πολιτικοί Άρχοντες της Καλαμπάκας επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας

11 Νοεμβρίου, 2015 19:51 Επιμέλεια: /

DSC_1953_DCE

Μαγεμένοι έμειναν  από την  ξενάγησή τους στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας στην Καλαμπάκα,  οι Πολιτικοί Άρχοντες  ( Δημοτική Αρχή )  της Καλαμπάκας.

Ο υπεύθυνος του Μουσείου Παύλος Μπαλογιάννης  θέλησε να σχηματίσουν  μια πρώτη εικόνα για τον θησαυρό που θα μπορούν πλέον να απολαύσουν,  να δουν όλοι όσοι επισκέπτονται την πόλη.

Ο επισκέπτης κατά την περιπλάνησή του στο Μουσείο, θα βρεθεί δίπλα μοναδικές συλλογές του συλλέκτη Παύλου Μπαλογιάννη σχετικές με την ελληνική εκπαίδευση και την παιδεία γενικότερα.

Όλοι παραδέχτηκαν ότι το Μουσείο θα αποτελέσει πηγή προσέλευσης επισκεπτών στην Καλαμπάκα και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Δημοτική Αρχή να εκμεταλλευτεί την παρουσία του και να συνδυάσει μια σειρά και άλλες δράσεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι η επίσκεψη θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία, όχι μόνον για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Την ξενάγηση στην Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε ο κ. Βλιώρας  Σπυρίδων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.