Οι πολίτες ρωτούν οι δημοτικές αρχές απαντούν !!

23 Οκτωβρίου, 2015 08:11 Επιμέλεια: /

sinanis+tsekoyras tilefaka_DCE

Οι διαδικασίες λαϊκής συμμετοχής και δημοκρατικού προγραμματισμού  που δοκιμάστηκαν στην πρώτη περίοδο της  Πρωθυπουργίας του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και ξεχάστηκαν  από τους πολιτικούς του επιγόνους  , μάλλον φαίνεται να ξανακερδίζουν  έδαφος  από κάποιες δημοτικές αρχές .

«Οι πολίτες ρωτάμε, ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή απαντούν. Η γνώμη μας μετράει», θα μπορούσε να είναι η νέα έκφραση της διαδικασίας   κάτι  που ξεκίνησε  να κάνει ο Δήμος Λαρισαίων, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός περίπου χρόνου στο τιμόνι της διοίκησης του Δήμου με πρώτο σταθμό την Τερψιθέα .

Πάντως , μεταφέροντας και απόψεις πολλών πολιτών του δήμου Καλαμπάκας , ιδιαίτερα των χωριών , θα λέγαμε ότι περιμένουν κάποια τέτοια διαδικασία προκειμένου να πουν  τον πόνο και τα παράπονά  τους στον δήμαρχο μια και δεν έχουν άλλη δυνατότητα να θέσουν τον προβληματισμό τους για ότι τους απασχολεί και ότι τους ανησυχεί  !!!

Δήμαρχε , πορεία στο λαό  για πολιτική αναβάπτιση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • ΟΧΙάς

  Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ στην προσπάθειά του να αντισταθμίσει την φοβία που τον διακατέχει από
  το ενδεχόμενο της απώλειας της διαχείρισης της (μικροκομματικής ή πολιτειακής)
  εξουσίας, ενεργοποιεί την Αυλή του (για ενημέρωση) που αποτελείται από «γιές-μαν»
  και «γιές-γούμαν» και που είναι καθηλωμένοι στη βρεφική φάση της «πολιτικής
  εξέλιξής». Αρκετοί δε περιμένουν στην ουρά να στεφτούν αντιδήμαρχοι προκειμένου να
  ζήσουν το όνειρό τους.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.