Η ουσία μετράει !!

1 Απριλίου, 2016 08:08 Επιμέλεια: /

diaba gefyra agorastos (31)

Η αλήθεια  είναι ότι  την τοπική κοινωνία  και κυρίως τους επαγγελματίες  της παραπήνειας περιοχής από  μεριά Διάβας , δεν την αφορούν οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την αποκατάσταση της γέφυρας . Εκείνο που πραγματικά τους ενδιαφέρει , και είναι λογικό , είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασής της προκειμένου να επανέλθουν οι συνθήκες  στην εποχή πριν την πτώση .

Αν δηλαδή το έργο αντί να εγγραφεί  στο τομεακό του Υπουργείου υποδομών , εγγραφεί στην πρόταση της Περιφέρειας και αντί του Σπίρτζη , μετακινηθεί στον Σταθάκη του Υπουργείου Ανάπτυξης , λίγο ενδιαφέρει . Εκείνο που πραγματικά ενδιαφέρει είναι επανέλθει η ζωή στην προτεραία κατάσταση κάτι που γνωρίζουν άριστα άπαντες οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου που μοχθούν για να γίνει αυτό πράξη !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Mme Cassoulet

    Η τοποθέτηση της σκάλας τα λέει όλα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.