Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων έφτασε

28 Ιουνίου, 2015 06:06 Επιμέλεια: /

dimitris v11M

Ήρθε η ώρα της αναμέτρησης, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε αν δεχόμαστε ή όχι την βαρβαρότητα.
Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε αξιοπρέπεια, ή υποταγή !
Ήρθε όμως και η ώρα που να μετρηθούμε και να μετρήσουμε το μπόι μας. Ήρθε η ώρα όμως και αποδείξουμε οτι είμαστε άξιοι συνεχιστές των χιλιάδων αγωνιστών που αντιστάθηκαν σε τελεσίγραφα και σε απειλές!
Είναι ελάχιστες οι στιγμές που λέξεις όπως Αντίσταση , Αξιοπρέπεια, Περηφάνια, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία και εθνική Κυριαρχία συμπυκνώνονται σε μια και μόνο λέξη…
Ο Χ Ι !
Όταν δεν σέβονται και ακυρώνουν τις Δημοκρατικές επιλογές ενός λαού, όταν ακυρώνουν την ίδια τη Δημοκρατία που υποτίθεται ότι γέννησε και το όραμα της ενωμένης Ευρώπης δεν έχει κάνεις το δικαίωμα να σιωπά!
Ο Ελληνικός λαός, ως ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ να αποφασίζει για το μέλλον του και καλείται για άλλη μια φορά να γράψει ιστορία δίνοντας αυτόν τον αγώνα στο όνομα της Δημοκρατίας , υψώνοντας με την ψήφο του φράγμα στη νέα βαρβαρότητα που τον προετοιμάζουν !
ΟΧΙ στα μέτρα- θηλιά των δανειστών!
ΟΧΙ στους οικονομικούς δολοφόνους της χώρας!
ΟΧΙ στον μνημονιακό εκβιασμό των πιστωτών και στα τελεσίγραφα!
ΟΧΙ στην εξαθλίωση στην ισοπέδωση και στο ξεπούλημα της χώρας που επιβάλει μέσω των δανειστών η ολιγαρχική άρχουσα τάξη της χώρας !
ΟΧΙ στην υποτέλεια και στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου λαού και στην μετατροπή μας σε σκλάβους μέσα στην ίδια τη χώρα!
Ας γίνει το ΟΧΙ, Ελπίδα για μια άλλη Ευρώπη!

ΚΑΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.