Η ομιλία του Δημητρίου Γκούτρα στην χριστουγεννιάτικη γιορτή που έγινε στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας.

admin
admin
23 Δεκεμβρίου 2014, 13:28

Πανοσιολογιότατε, Σεβαστοί Πατέρες, κ.κ Αντιδήμαρχοι, κ. Σύμβουλοι, κυρίες και κύριοι, αγαπητά μέλη του ΚΑΠΗ,

Εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, το λεγόμενο ΚΑΠΗ, σας καλωσορίζουμε στο σπίτι μας, έτσι το νιώθουμε εμείς τα μέλη του ΚΑΠΗ , αλλά και σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην αποψινή μας χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Συγκεντρωθήκαμε εδώ απόψε για να ανταλλάξουμε ευχές για καλές γιορτές του 12ημέρου των Χριστουγέννων αλλά και να περάσουμε λίγες ώρες ευχάριστα με τραγούδια και ποιήματα που θα μας πουν η χορωδία του ΚΑΠΗ αλλά και τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνος, τα οποία και ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, καθώς και η ομιλία του Πατρός Δωροθέου που πρόθυμα δέχτηκε να πει δύο λόγια στην αγάπη μας τον οποίο και ευχαριστούμε πάρα πολύ, και έτσι με όλα αυτά να μπούμε στο πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων όπου θα γιορτάσουμε την γέννηση του Θεανθρώπου που άλλαξε το ρουν της ιστορίας της ανθρωπότητας.

Στο τέλος θα πάρετε όλοι ένα δωράκι, που είναι ένα καλαίσθητο ημερολόγιο τσέπης του νέου έτους του 2015 της μητροπόλεώς μας με πολύ ωραίο περιεχόμενο, το οποίο είναι δώρο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ που πάντα είναι δίπλα μας, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο Ρόμπος και τον Διονύση Γκαντάλη για την προσφορά και δωρεά γλυκισμάτων  μελομακάρονα, αλλά και στο παρελθόν η οικογένεια Ρόμπος μας έκανε ανάλογες δωρεές στο ΚΑΠΗ την οποία και ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Τέλος ευχαριστούμε και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της πόλης μας που πάντα είναι κοντά μας, όπου μας αγαπάνε και τα αγαπούμε και εμείς πάρα πολύ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .