Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει στο Νομό Τρικάλων με άρτιο προγραμματισμό και με ποιοτικά αναβαθμισμένη δημόσια εκπαίδευση

26 Αυγούστου, 2016 16:57 Επιμέλεια: /

dritseli o.k._DCE

Διαδοχικές επισκέψεις πραγματοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Στα πλαίσια των επισκέψεων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για το επίπεδο προετοιμασίας των σχολικών μονάδων από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μπουλούμπαση και από την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κάκλα αντίστοιχα. Στις εν λόγω συναντήσεις έγινε ενδελεχής αναφορά σε όλες τις προετοιμασίες για την έναρξη των μαθημάτων και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης, ενώ όπως υπογραμμίστηκε τα λειτουργικά κενά φέτος στα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Τρικάλων είναι ελάχιστα. Ταυτόχρονα, όλα τα βιβλία βρίσκονται ήδη στα σχολεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος δεν υπήρξε καμία υποβάθμιση ή κατάργηση σχολικής μονάδας σε ολόκληρο τον Νομό Τρικάλων, αντίθετα ιδιαίτερα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ιδρύθηκαν αρκετές νέες σχολικές μονάδες, γεγονός που αναδεικνύει την ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης στα Τρίκαλα.
Σε σχέση με τις εκκρεμότητες, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα αιτήματα για την δημιουργία δομών ειδικής εκπαίδευσης καθώς και τμημάτων ένταξης, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες ώστε οι σχεδσμοί αυτοί να υλοποιηθούν, ενώ ταυτόχρονα, όπως τόνισε η κ. Δριτσέλη το Υπουργείο Παιδείας βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και των μαθητών, στην προσπάθεια για την στήριξη των παιδιών με ιδιαίτερες μαθησιακές ανάγκες από την δημόσια εκπαίδευση.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.