Η μουσική σχολή του Δήμου Καλαμπάκας έκοψε την βασιλόπιτα

21 Φεβρουαρίου, 2016 18:50 Επιμέλεια: /

DSCF4701_DCE

Την κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποίησε πριν από λίγο οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό όλων των τμημάτων της Σχολής, της Δημοτικής Φιλαρμονικής , της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Καλαμπάκας και όλων των Μουσικών Συνόλων.

Παράλληλα έγινε η επίδοση της βαθμολογίας του Ά Εξαμήνου για τους μαθητές της Μουσικής Σχολής

Το παρών έδωσε στην λιτή εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης,ο Αντιδήμαρχος κ. Βουρλίτσης η Αντιδήμαρχος κυρία Μπαντέκα που μαζί με την διευθύντρια της σχολής κυρία Όλγα Κουτσαλιάρη  ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά.

Τέλος  ανακοινώθηκε ότι η σχολή θα μεταφερθεί σε άλλο κτήριο ενώ το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση(τρεις ημέρες) για τον εορτασμό των 30 χρόνων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.