Η μέρα του πάνω κάτω, του μπρος πίσω, του δεξιά αριστερά

2 Ιουλίου, 2014 12:27 Επιμέλεια: /

3_DCE

Ένα ακόμη ταξίδι μέσα στον κόσμο των αντιθέσεων πραγματοποίησαν εχθές το απόγευμα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση της βιβλιοθήκης μας με τίτλο «Η μέρα του πάνω-κάτω, του μπρος-πίσω, του δεξιά- αριστερά».
Μαζευτήκαμε, αρχικά, στον χώρο της βιβλιοθήκης διαβάσαμε ιστορίες που μας δείχνουν πως πολλές φορές κάποιοι βλέπουν με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα, άλλοτε δεξιά κι άλλοτε αριστερά, άλλοτε θεωρούν ότι πάμε μπροστά κι άλλοτε ότι κάτι μας τραβάει πίσω..

Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στο θεατράκι που βρίσκεται κοντά στην βιβλιοθήκη και αφού παρατηρήσαμε τι βρίσκεται γύρω μας στην διαδρομή, τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και παρουσίασαν μικρά σκετσάκια που ετοίμασαν εκείνη τη στιγμή με το θέμα της εκδήλωσης..

Είδαμε τον τροχονόμο με το αυτοκίνητο που έτρεχε μονίμως σε διαφορετική κατεύθυνση, έναν κύκλο παιδιών που στο τέλος δεν ήταν κύκλος αλλά κάποιος ήταν μπροστά και κάποιος πίσω και μία ομάδα κοριτσιών που είπε ένα τραγουδάκι για το «πάνω κάτω» κάνοντας μία μικρή χορογραφία…

Όταν τελειώσαμε με τα σκετσάκια, επιστρέψαμε όλοι μαζί στη βιβλιοθήκη και οι μικροί μας αναγνώστες κλήθηκαν εφόσον πλέον είχαν ξεκαθαρίσει μέσα τους τις έννοιες «πάνω» και «κάτω», «δεξιά» και «αριστερά», «μπρος»και»πίσω» να βρούνε τα βιβλία που είχαμε κρύψει προς αυτές τις κατευθύνσεις μέσα στα ράφια μας…Κι αφού τα βρήκανε, έφυγαν γελώντας υποσχόμενοι πως θα επιστρέψουν την Τετάρτη για να παίξουν με την «ΑΝ-ΘΕ-ΣΗ-ΤΙ-?» που θα μας παρουσιάσει η ειδική στην ερμηνεία Περιβάλλοντος κα Βάλια Στεργιώτη.

dimbiblk.blogspot.gr

10_DCE 8_DCE 7_DCE 4_DCE 3_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.