Η Κωνσταντοπούλου έκλεισε τη βουλή για να μην ακυρωθεί το δημοψήφισμα

1 Ιουλίου, 2015 11:12 Επιμέλεια: /

vouli_nyxta_987061726

Για μια πρωτοφανή κίνηση εκ μέρους της Ζωής Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο η ιστοσελίδα Το Βήμα. Με πρόθεση έκλεισε τη βουλή για να μην ακυρωθεί το δημοψήφισμα, γράφει, όταν άκουσε ότι πιθανόν η κυβέρνηση το σκέπτεται!

Γράφει το Βήμα για την αιφνιδιαστική απόφαση να κλείσει η βουλή:

Ο διχασμός επηρέασε και το πρωθυπουργικό επιτελείο. Λέγεται ότι εκτός από τον κ. Δραγασάκη, επανεξέταση της στάσης της κυβέρνησης ζητούν οι Σπύρος Σαγιάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Σταθάκης. Ο Νίκος Παπάς τάχθηκε με σκληρή δήλωση υπέρ της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος. Στο μέτωπο των σκληρών κατατάσσεται και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία την Τρίτη, εν μέσω έντονης φημολογίας για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει διαδικασία απόσυρσης της πρότασης για το δημοψήφισμα, έκλεισε τη Βουλή.
Σύμφωνα με έγκυρους συνταγματολόγους για να αποσυρθεί το δημοψήφισμα απαιτείται απόφαση του υπουργικού συμβουλίου και απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής. Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν έκρυψε τη διαφωνία της με αυτά τα σενάρια και τάχθηκε δημόσια υπέρ του δημοψηφίσματος. Επιπλέον, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από την άλλη πλευρά δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει plan B και ότι ο λαός θα απορρίψει τον εκβιασμό των δανειστών.
Αδιευκρίνιστη παραμένει η στάση του Γιάνη Βαρουφάκη. Άλλοι τον τοποθετούν στους αμετακίνητους υπερασπιστές του δημοψηφίσματος, συνεργάτες του το αρνούνται και ο ίδιος μοιάζει να κινείται με ευκολία ανάμεσα στο «ναι» και στο «όχι» αν κρίνει κανένας από τι ς διάφορες δηλώσεις του.

Πηγή: Το Βήμα

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.