Η κυρία Δημουλά επιβεβαίωσε το stagonnews σχετικά με την παραίτηση του κ. Καρύδη με ανακοίνωσή της – Παραιτήθηκε ο διευθυντής της Δημοτικής βιβλιοθήκης

admin
admin
17 Ιουνίου 2015, 10:52

Με μια λιτή ανακοίνωση η ίδια η κυρία Δημουλά επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ του stagonnews που έκανε λόγο για απομάκρυσνη του κ. Καρύδη από την θέση του διευθυντή της Δημοτικής βιβλιοθήκης Καλαμπάκας.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η κυρία Δημουλά, ο κ. Καρύδης παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή για να ακολουθήσει άλλες ευκαιρίες. Του εύχεται καλή επιτυχία στις νέες του προσπάθειες. Δηλώνει πως είναι χαρούμενη που υπάρχει μια ομάδα από δραστήριους επαγγελματίες οι οποίοι εργάζονται σκληρά για να κάνουν το όνειρό της πραγματικότητα.

Σε ομιλία που είχαμε μαζί της τονίζει ότι ήρθε στη Καλαμπάκα για να δει πως πάνε οι εργασίες και δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένη.

Πλέον θα επιστρέψει στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης στις 19 Ιουλίου ενώ υπογράμμισε ότι ο νέος διευθυντής της Δημοτικής βιβλιοθήκης θα προσληφθεί αφού ξεκινήσει η λειτουργία της βιβλιοθήκης .

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κυρία Δημουλά:

Ο κύριος Καρύδης παραιτήθηκε από την θέση του στην Βιβλιοθήκη της Καλαμπάκας προκειμένου να αναζητήσει άλλες εργασιακές ευκαιρίες.
Το διοικητικό συμβούλιο της βιβλιοθήκης Καλαμπάκας του εύχεται κάθε επιτυχία στις νέες αναζητήσεις του.
Το να δημιουργήσεις έναν οργανισμό με τα καλύτερα στάνταρ είναι μια μακρά επίπονη διαδικασία η οποία απαιτεί μια ποικιλία ικανοτήτων
Είμαστε πολύ ευτυχείς και ευγνώμονες επειδή έχουμε μία ομάδα από αφοσιωμένους στο αντικείμενό τους επαγγελματίες που εργάζονται σκληρά για να πραγματοποιήσουν το όνειρό μας
Καθώς προσδοκούμε στην έναρξη των εργασιών , θα συμπληρώσουμε την ομάδα μας με ανθρώπους ικανούς να προσφέρουν ηγετικές υπηρεσίες αιχμής.

Mr Karydis has resigned from his position with the Kalambaka Library in order to pursue other opportunities.
The KDK Board of Directors wishes him success in his new endeavors.
Building a best of class organization is a long and arduous undertaking requiring a variety of skills.
We are very glad and extremely appreciative to have a team of motivated professionals that are working hard to bring our dream to fruition.
As we look forward to commencing operations we will complement our team with the skills necessary to offer leading edge services.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .