«Η ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ» ετοιμάζεται για μια μεγάλη μουσικοχορευτική βραδιά με παραδοσιακά δρώμενα και με Παναγιώτη Ζωσιμά

18 Αυγούστου, 2015 09:58 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

35 χρόνια προσφοράς στα τοπικά πολιτιστικά και παραδοσιακά δρώμενα του τόπου μας, ο Ε.Μ.Ο. Βασιλικής Καλαμπάκας » Η ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ», ετοιμάζεται για την μεγάλη εκδήλωση του Καλοκαιριού, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015, με ιστορική αναδρομή-αναφορά στη δράση του Συλλόγου και παρουσίαση παραδοσιακών χορών-δρώμενων, από τα χορευτικά συγκροτήματα.
Στη συνέχεια θα υπάρξει ένα ατέλειωτο γλέντι για όλους τους επισκέπτες, με την ορχήστρα του Παναγιώτη Ζωσιμά που ξέρει να ξεσηκώνει τον κόσμο… συμμετέχει στο τραγούδι η Κάλλη.
Στο κλαρίνο ο Νίκος Τάσσης.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ε.Μ.Ο. Βασιλικής θα έχει φροντίσει να προσφέρονται, σουβλάκια, λουκάνικα, αναψυκτικά και ποτά, σε πολύ προσιτές τιμές για όλους.
Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Γενική είσοδος 3 ευρώ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ,
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Μ.Ο.ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

zosi

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.