Η κοινωνική αλληλεγγύη, η συνεργασία και η υπευθυνότητα αποτελούν τη βάση των δράσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

14 Μαΐου, 2015 17:50 Επιμέλεια: /

DSC_0409_DCE

Το κάλεσμα της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων κας Αυγέρου Ελένης προς την Τράπεζα Θεσσαλίας, στάθηκε η αφορμή για να εφαρμόσει τις βασικές αρχές της, να συνδράμει στην προσπάθεια για «ανακούφιση « σημαντικών αναγκών και να ενισχύσει το ταμείο αλληλεγγύης των μαθητών, προσφέροντας 30 κουμπαράδες.

Την Πέμπτη 14.05.2015 και ώρα 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με σκοπό την παράδοση των κουμπαράδων στους Διευθυντές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Εκ μέρους της Τράπεζας παρευρέθησαν ο Ταμίας κ. Σιαφαρίκας Δημήτριος, ο οποίος παρέδωσε στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής καθώς και στους Διευθυντές των Σχολείων τους κουμπαράδες.
Ο κ. Σιαφαρίκας στο τέλος της ομιλίας του τόνισε ότι « Η Τράπεζα είναι δίπλα σας με γνώμονα την αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων της πόλης μας».

Γραφείο Τύπου
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.