Η κοινωνική αλληλεγγύη, η συνεργασία και η υπευθυνότητα αποτελούν τη βάση των δράσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

admin
admin
14 Μαΐου 2015, 17:50

Το κάλεσμα της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων κας Αυγέρου Ελένης προς την Τράπεζα Θεσσαλίας, στάθηκε η αφορμή για να εφαρμόσει τις βασικές αρχές της, να συνδράμει στην προσπάθεια για «ανακούφιση « σημαντικών αναγκών και να ενισχύσει το ταμείο αλληλεγγύης των μαθητών, προσφέροντας 30 κουμπαράδες.

Την Πέμπτη 14.05.2015 και ώρα 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με σκοπό την παράδοση των κουμπαράδων στους Διευθυντές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Εκ μέρους της Τράπεζας παρευρέθησαν ο Ταμίας κ. Σιαφαρίκας Δημήτριος, ο οποίος παρέδωσε στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής καθώς και στους Διευθυντές των Σχολείων τους κουμπαράδες.
Ο κ. Σιαφαρίκας στο τέλος της ομιλίας του τόνισε ότι « Η Τράπεζα είναι δίπλα σας με γνώμονα την αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων της πόλης μας».

Γραφείο Τύπου
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .