Οι Κάτοικοι της Διάβας εκπέμπουν SOS – Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα μετά και την επιστολή της Επιτροπής Αγώνα για τα λήμματα της Κορομηλιάς

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
31 Αυγούστου 2016, 18:18

<< …Είναι 21η Αυγούστου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 το πρωί , όπου τρία μέλη της Επιτροπής για το αποχετευτικό πρόβλημα της Κορομηλιάς με επικεφαλή τον Λευτέρη Δημάση ( εμένα ) ανηφόρησαν για την κορομηλιά , και να δουν από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει με τα βοθρολήμματα . Πραγματικά είδαμε τόσα πολλά τα οποία με λόγια δεν περιγράφονται.

Εδώ δεν ισχύει το ρητό  ¨ μια εικόνα , χίλιες λέξεις¨ , εδώ λέμε μια εικόνα …ΝΤΡΟΠΗ – ΝΤΡΟΠΗ – ΝΤΡΟΠΗ !!!!

Μετά από όλα αυτά που είδαμε εμείς , και εσείς θα δείτε , τα συμπεράσματα δικά σας…

Το βίντεο δεν είναι από τριτοκοσμική χώρα αλλά από τον Κόζιακα με θύμα την Διάβα.

Οι κάτοικοι εκπέμπουν SOS , φωνάζουν και απευθύνονται προς κάθε αρμόδιο λέγοντας :

Σώστε το Βουνό μας ….

Σώστε το Χωριό μας ….

Σώστε το Νερό μας ….

Σώστε την υγεία των Παιδιών μας ….

Υ.Γ.  Αλήθεια κε Δήμαρχε μετά από όλα αυτά που είδατε στο βίντεο , πιστεύετε ακόμη ότι οι Διαβίτες σας κάνουν Αντιπολίτευση !!!! Λευτέρης Δημάσης – Κάτοικος Διάβας

– Πρόεδρος Επιτροπής >>

Είναι  η επιστολή που δημοσιεύεται από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνα για το Αποχετευτικό Κορομηλιά , κου Λευτέρη Δημάση.

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα

Παρ’ ότι το πρόβλημα ήταν γνωστό , η επιστολή ήταν αυτή που επίσπευσε τις διαδικασίες επίλυσης του προβλήματος αφού σήμερα το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κο Μιχαλάκη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη.

Στην σύσκεψη εκτός του κου Μιχαλάκη παρευρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπουτίνας και Υπηρεσιακοί Παράγοντες.

Μάλιστα χθες Τρίτη το πρωί υπηρεσιακοί παράγοντες είχαν μεταβεί στην Κορομηλιά όπου πραγματοποίησαν αυτοψία .

Κατά τον κος Μπουτίνα , διαπίστωσαν ότι όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα που επιβάλει την επίσπευση των διεργασιών για την επίλυση.

Αποφασίστηκε να σταλούν άμεσα επιστολές προς τον Δήμο Καλαμπάκας ( όπου είναι αρμόδιος κατά τον κο Μουτίνα ) και στον Συνήγορο του Πολίτη όπου έχει φτάσει το θέμα και ζητά εξηγήσεις.

Οι άμεσες λύσεις που προτάθηκαν είναι δύο και δή:

Ή ο Δήμος με βυτιοφόρο θα μεταφέρει τα λήμματα στον βιολογικό καθαρισμό Καλαμπάκας ή θα τοποθετηθούν σωληνώσεις από την Κορομηλιά μέχρι το αποχετευτικό Διάβας όπου από εκεί θα διοχετεύονται και πάλι στον Βιολογικό Καλαμπάκας.

Το πρόβλημα προκύπτει μόνο  ένα μήνα περίπου το Καλοκαίρι που ο οικισμός γεμίζει από παραθεριστές , ενώ τον υπόλοιπο χρόνο το χωριό είναι αδειανό.

 

 

 

  • Mme Cassoulet

    Ο δήμαρχος απών όπως και όπως και στο ΚΑΣ

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .