Η Καλαμπακιώτισα Ιωάννα Ζαχαράκη βραβεύτηκε απο γυναικείο σύλλογο στην Γερμανία

7 Μαΐου, 2015 19:48 Επιμέλεια: /

zaxaraki-germania1_DCE

Μια Ελληνίδα, από την περιοχή της Καλαμπάκας, την Ιωάννα Ζαχαράκη βράβευσε ο Σύλλογος Γυναικών της πόλης Ζόλινγκεν στη Γερμανία για τη γενικότερη προσφορά της στα κοινά. Η τρικαλινή, που εργάζεται ως εισηγήτρια για θέματα Κοινωνικής Ένταξης και Διαπολιτισμικότητας σε Κοινωνικό Φορέα και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Μπόχουμ, υποστηρίζει γυναίκες οι οποίες βρίσκονται σε ανάγκη και αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες.zaxaraki-germania

Παράλληλα μεσολαβεί με τις αρμοδιότητές της και συμβάλλει στην καλυτέρευση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας που λόγω της κρίσης και των αρνητικών δημοσιευμάτων έχουν επηρεάσει τις σχέσεις των δύο κρατών. Η ίδια διαπιστώνει ότι είναι επείγουσα η ανάγκη δράσης για την ανάπτυξη ενός Σχεδίου Βοήθειας για την Ελλάδα, η οποία χρειάζεται τον απαραίτητο χρόνο για την προσαρμογή.

Παράλληλα, με την πολιτική αλληλεγγύης απέναντι στην Ελλάδα η κ. Ζαχαράκη δέχεται και αιτήματα άμεσης συμπαράστασης από φορείς και άτομα που χρειάζονται βοήθεια, που ανάλογα με τις υπάρχουσες δυνατότητες προσπαθεί να υλοποιήσει.

Από αρχές της χρονιάς μάλιστα (κάθε μήνα) βοηθούνται οικονομικά και ορφανά του δήμου Καλαμπάκας, ύστερα από αίτηση των συγγενών καθώς και του δημάρχου.

Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζονται οι τρέχουσες ανάγκες στο σχολείο και στις σπουδές τους…

Τ.Π.

ideesmag.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.