Η Καλαμπάκα το επίκεντρο του Καλοκαιριού – Μεγάλη εκδήλωση ετοιμάζει ο Δήμος Καλαμπάκας για τα επόμενο καλοκαίρι

21 Ιουνίου, 2015 14:51 Επιμέλεια: /

DSC_4302_DCE

Κάτι μεγάλο, κάτι που θα κάνει τη Καλαμπάκα το επίκεντρο του καλοκαιριού ετοιμάζει η Δημοτική Αρχή για το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτά ήταν τα λόγια της Αντιδημάρχου κυρία Μπαντέκα προς τον Ρώσο Πρέσβη στην επίσκεψη του στο Δημαρχείο την περασμένη Παρασκευή.

Μάλιστα όπως συμπλήρωσε και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, οι προετοιμασίες γι αυτήν την μεγάλη εκδήλωση έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ η διαφήμιση της θα γίνει σε όλα τα μεγάλα μέσα των Αθηνών.

Τι είναι αυτό που ετοιμάζει η Δημοτική Αρχή δεν γνωρίζουμε ακόμη αλλά πολύ σύντομα θα μάθουμε και θα σας το ανακοινώσουμε.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.