Η Καλαμπάκα και τα Μετέωρα στην ΕΡΤ

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
27 Δεκεμβρίου 2015, 10:02

Από την κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας, δίπλα από την Φάτνη του Χριστού , μίλησαν πριν λίγο ζωντανά στην εκπομπή ¨Διπλή Ματιά ¨ και   στην Τηλεόραση της  ΕΡΤ, ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Ράντος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κος Φαμίσης.

Ο κος Ράντος αναφέρθηκε στις ομορφιές της περιοχής αλλά και τα σημεία ενδιαφέροντος που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος που επιλέξει την Καλαμπάκα για τις ημέρες των εορτών και τις  διακοπές του.

Εκτός των Μετεώρων και τα Μοναστήρια που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος είπε  , αξίζει να πάει στο Σπήλαιο και Μουσείο της Θεόπετρας , τα δύο Μουσεία της πόλης ( Βιβλίου και Φυσικής Ιστορίας )  , ενώ ενημέρωσε του τηλεθεατές πως σε λίγες εβδομάδες θα λειτουργεί η ψηφιακή απεικόνιση και το Γεωλογικό Μουσείο.

Ο Πρόεδρος Ξενοδόχων κος Φαμίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών από όλη την Ελλάδα  για την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα , την ολοκληρωτική πληρότητα των καταλυμάτων αυτές τις ημέρες , και προέτρεψε όσους επιθυμούν να έλθουν στην Καλαμπάκα την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα μπορούν ακόμα να βρουν καταλύματα.

ert kalampaka (3) ert kalampaka (1) ert kalampaka (4) ert kalampaka (5) ert kalampaka (8) ert kalampaka (7) ert kalampaka (6) ert kalampaka (11) ert kalampaka (10) ert kalampaka (9)

 


 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .